Isoleren met dubbel glas

Uw woning isoleren met dubbel glas kent ontzettend veel voordelen. Zo creëert u een energiezuiniger huis en een aangenamere leefomgeving.

Lagere energierekening
Duurzame keuze
Verhoogd de waarde van je huis

Waarom je huis isoleren met dubbel glas?

Wanneer je ervoor kiest om je huis te isoleren met dubbel glas ben je verzekerd van een comfortabeler en energiezuiniger huis. Dubbel glas biedt namelijk een betere thermische isolatie dan enkel glas. Hierdoor zal je energierekening dus flink dalen. Niet alleen zorgt het ervoor dat de kou in de winter buiten blijft, het houdt ook ’s zomers de warmte buiten.

Een groot voordeel is dus dat je bespaart op uw energiekosten, maar er zitten nog veel meer voordelen aan het isoleren met dubbel glas. Zo houdt het bijvoorbeeld ook geluiden van buiten tegen. Omdat het binnenmilieu wordt geïsoleerd, houdt het dus lawaai buiten waardoor je een rustigere leefomgeving creëert. Daarnaast houdt het ook geluiden in je woning binnen.

Met dubbelglas profiteer je dus van vele voordelen. Je hebt lagere energiekosten, een comfortabeler en stillere leefomgeving en een gezonder binnenklimaat.

Hoe werkt glasisolatie met dubbel glas?

Zoals de naam al zegt bestaat dubbel glas uit twee lagen glas met een luchtspouw ertussen. Deze luchtspouw is in de meeste gevallen gevuld met stikstof, afhankelijk van de toepassing. Op deze manier wordt er een luchtlaag gecreëerd die de warmte in je woning vasthoudt. Dit voorkomt dat er warme lucht uit je woning ontsnapt en het zo afkoelt. Aan de andere kant voorkomt het ook dat warme lucht van buiten je woning binnendringt. Zo blijft het in de zomer dus ook langer koel in huis.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Door uw glas te isoleren bespaard uw flink op energiekosten, gas verbruik en Co2 uitstoot.