Isoleren met HR glas

Bespaar op je energierekening en ervaar meer wooncomfort door je woning te isoleren met HR glas.

Lagere energierekening
Duurzame keuze
Verhoogd de waarde van je huis

Waarom uw huis isoleren met HR glas?

HR glas is een zeer betrouwbare oplossing voor glasisolatie. Deze vorm van glasisolatie is een duurzame manier om je woning te isoleren en zo energie te besparen. Je huis wordt energie-efficiënter omdat de warmte in de winter beter wordt binnen gehouden en in de zomer de warmte juist worden buiten gehouden. HR glas heeft een hoge isolatiewaarde, wat het een uitstekende keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en energiezuinige oplossing.

Hoe werkt glasisolatie met HR glas?

HR glas is dubbelzijdig glas dat bestaat uit twee glasplaten met ertussen een luchtlaag. Deze wordt gevuld met een gas dat een isolerende functie heeft. Deze luchtlaag zorgt ervoor dat de warmte in de koude wintermaanden niet naar buiten kan ontsnappen. Daarnaast wordt de warmte in de zomer ook buiten gehouden, waardoor het langer koel blijft in je woning. De temperatuur kan dus beter geregeld worden omdat het glas de meeste ultraviolette straling blokkeert en de warmte weerkaatst. Daarnaast is HR glas brandwereld en biedt het een goede geluidsisolatie.

De voordelen van HR glas

Het isoleren van de ramen met HR glas levert een aantal voordelen op. Ten eerste zal het de energierekening verlagen omdat er minder warmte verloren gaat. Daarnaast zal het een beter binnenklimaat creëren doordat de temperatuur beter geregeld kan worden. Ook zal het geluidsniveau verminderen en zal het de algehele veiligheid van uw woning verbeteren. Bovendien is HR glas brandwerend en zal het de schade die door externe factoren kan worden veroorzaakt beperken.

Lagere energierekeningz

Het materiaal houdt in de zomer warmte vast, en in de winter kou. Je woonkamertempratuur wordt aangenamer, terwijl je ook nog op de energierekening bespaart.

Geluid dempend

Het materiaal wordt duurzaam geproduceerd en gaat lang mee. Mocht het toch ooit verwijderd gooien, dan is het materiaal volledig recyclebaar.

Gezonder binnenklimaat

Nooit meer last van vocht-, tocht- en schimmelproblemen doordat je kruipruimte ondoordringbaar is voor deze externe krachten.

Duurzame keuze

In tegenstelling tot andere soorten cementmortels, vlakt schuimbeton zichzelf uit na de aanbreng. Hierdoor eindig je in veel gevallen met een vlakkere vloer.

Isolatiewaarde

De isolatiewaarde van HR glas glasisolatie?

HR glas is een soort isolerend glas dat wordt gebruikt in woningen en gebouwen om warmteverlies te verminderen. Het is een van de meest effectieve materialen om de warmte-isolatie in een woning te verbeteren. HR glas heeft een hoge isolatiewaarde en biedt een betere warmte-isolatie dan andere soorten glas. Het is gevormd uit meerdere lagen glas, die aan elkaar zijn gelijmd met een speciale lijmlaag en waardoor het een hoge isolatiewaarde heeft. Deze lagen glas zijn voorzien van een speciale coating die het warmteverlies vermindert. Dankzij de hoge isolatiewaarde van HR glas is het een uitstekende oplossing voor verwarmings- en koelsystemen. Het is ook een duurzame optie omdat het een lange levensduur heeft.

Meer informatie

Vrijblijvende offerte ontvangen

Door uw glas te isoleren bespaard uw flink op energiekosten, gas verbruik en Co2 uitstoot.

FAQ

Veelgestelde vragen over glasisolatie

Wat zijn de voordelen van glasisolatie?

Glasisolatie biedt meerdere voordelen. Denk aan lagere energiekosten, een betere temperatuurregeling in je woning, geluidsdemping voor een rustigere leefruimte en algehele veiligheid.

Is HR glas geschikt voor glasisolatie?

HR glas is een zeer geschikte glassoort voor het isoleren van uw ramen. Het heeft namelijk een hoge isolatiewaarde en is ook nog eens betrouwbaar en duurzaam.

Hoe wordt glasisolatie aangebracht?

HR glas kan worden aangebracht doormiddel van dubbel of driedubbel glas. Hoe meer glaslagen, hoe hoger de isolatiewaarde. Meer over het plaatsen van glasisolatie leest u hieronder.