Duurzame Daan AI chatbot assistent

Bij Oranje Duurzaam geloven we in de kracht van technologie om onze dienstverlening te verbeteren, maar we vinden het ook belangrijk om transparant te zijn over hoe we deze technologieën gebruiken.

We willen dat je weet dat de interacties die je hebt met onze chatbot niet alleen worden aangedreven door geavanceerde algoritmen, maar ook door ons streven naar eerlijkheid en duidelijkheid. Toch kan er nog wel eens een foutje in voorkomen.

Duurzame daan

Duurzame Daan helpt jou verder!

Ontmoet Duurzame Daan, onze duurzame
AI-solatiespecialist. Daan kan jou helpen met het vinden van de beste informatie over verduurzamen. Stel je vragen via de chat en ontvang direct antwoord.

Let op: De chatbot wordt niet alleen worden aangedreven door AI, maar ook door ons streven naar eerlijkheid en transparantie. Toch kan er nog wel eens een foutje in voorkomen. Meer weten? Klik op de knop hieronder.

FAQ

Veelgestelde vragen over Duurzame Daan

Hoe werkt de AI-chatbot van Oranje Duurzaam?

Onze AI-chatbot is getraind op de inhoud van onze website en gebruikt deze kennis om je vragen te beantwoorden. Het heeft geen toegang tot je persoonlijke gegevens, tenzij je deze tijdens het gesprek expliciet verstrekt.

Hoe zorgt Oranje Duurzaam ervoor dat mijn interacties met de chatbot veilig zijn?

We hebben strenge beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat uw interacties met onze chatbot veilig zijn. Je gesprekken met de chatbot worden versleuteld en we volgen strikte privacyregels.

Hoe nauwkeurig en betrouwbaar is de chatbot?

Onze chatbot is getraind om nauwkeurige en betrouwbare informatie te verstrekken. Toch kan deze, net als elk AI-gestuurd systeem, soms fouten maken. Als je twijfelt over de informatie die door de chatbot wordt verstrekt, kan je ons altijd een mailtje sturen via info@oranjeduurzaam.nl.